Jamajskie Pierogi Wołowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać jamajskie pierogi wołowe spróbować. Ten przepis służy 30. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 70 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonej wołowiny, tymianek, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Jamajskie pierogi z Plantanami, Jamajskie Obroty Wołowe, oraz Jamajskie Paszteciki Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować scallion, cebula, curry w proszku, i tymianek w 1 1/2 łyżki oleju z 1/2 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczka pieprzu w 10-calowej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, o 5 protokół. Wymieszać z wołowiny i bułki tartej i gotować, aż mięso jest po prostu gotowane przez, o 3 protokół. Doprawić ostrym sosem. Super.
W środku opakowania umieść zaokrągloną łyżeczkę nadzienia. Lekko umyj krawędź owijki wodą, a następnie złóż na pół (po przekątnej, jeśli jest kwadratowy) i naciśnij, aby uszczelnić. Uformować Pozostałe pierogi.
Rozgrzać 1 cal oleju do 177° W 12-calowej patelni. Pierogi smażyć w 3 partiach, obracając raz lub dwa razy, aż staną się złociste, 2 do 3 minut na partię.