Jamajski chleb kokosowy może być tylko chleb, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kokos, jajko, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Jamaican Toto-Caribbean Coconut Cake, Jamaican Jerked Tri-Tip with Coconut-Scallion Rice, oraz Jamajski Chleb Bananowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce. Proces kokosowy i wodę w robocie kuchennym lub blenderze, aż drobno starte; dodać jajko, i proces. Wymieszać mieszaninę kokosową i masło do mieszaniny mąki tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Masło
Mąka Uniwersalna
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać do lekko natłuszczonego bochenka o wymiarach 9 x 5 cali wyłożonego pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
4
Piec w 350 przez 40 do 45 minut lub do drewnianego pick wstawiony w środku wychodzi czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć chleb z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.