Jamaican Jerk Chicken
Jamaican Jerk Chicken to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz paprykę habanero, sok z limonki, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni środkowoamerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Podobne przepisy to Jamaican Jerk Chicken, Jamaican Jerk Chicken, oraz Jamaican Jerk Chicken.
Instrukcje
Umieść kurczaka w średniej misce. Przykryć sokiem z limonki i wodą. Odstawić.
W blenderze lub robocie kuchennym umieść ziele angielskie, gałkę muszkatołową, sól, brązowy cukier, tymianek, imbir, czarny pieprz i olej roślinny. Dobrze zmiksować, następnie wymieszać z cebulą, zieloną cebulą, czosnkiem i papryką habanero, aż będzie prawie gładka.
Wlać większość mieszanej mieszanki marynaty do miski z kurczakiem, rezerwując niewielką ilość do wykorzystania jako sos fastrygujący podczas gotowania. Przykryć i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Ruszt do grillowania z olejem. Kurczaka ugotować powoli na rozgrzanym grillu. Obracać często, fastrygowanie często z pozostałą mieszaniną marynaty. Gotować do pożądanej doneness.