Jalapeño Popper Grillowany Ser
Grillowany ser Jalapeño Popper może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 815 kalorii, 28g białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Serious Eats ma fanów 1300. Jeśli masz papryki jalapeño, masło, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jalapeno Popper Grillowany Ser, Jalapeno Popper Grillowany Ser, oraz Jalapeno Popper Grillowany Ser dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić papryki jalapeño bezpośrednio nad palnikiem gazowym, obracając od czasu do czasu, aż zwęglone ze wszystkich stron, o 5 minut w sumie. Alternatywnie, umieścić pod podgrzanym brojlerem jak najbliżej źródła ciepła, obracając od czasu do czasu, aż zwęglone ze wszystkich stron, około 10 minut.
Przenieść zwęglone jalapeños do arkusza folii aluminiowej i owinąć szczelnie do uszczelnienia.
Niech odpoczną pięć minut.
Tymczasem miejsce boczek w dużej patelni nonstick lub żeliwa i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż chrupiące na całym, o 8 protokół.
Przełożyć boczek na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem, a tłuszcz z boczku do małej miski.
Rozpakuj jalapeños. Obrać skórę i wyrzucić.
Usuń łodygi i nasiona. Podziel każdą paprykę na pół wzdłuż.
Wytrzeć patelnię i powrócić do średniego ciepła. Roztopić masło, aż pienienie ustąpi.
Dodaj zarówno kromki chleba i gotować, wirując od czasu do czasu, aż bladobrązowy na dolnej stronie, o 2 protokół.
Przenieść do deski do krojenia tosty-side-up.
Na jednym plasterku ułożyć plasterki sera, następnie plasterki boczku i papryczki jalapeño.
Na drugą kromkę chleba ułożyć plasterek sera i na nim posmarować serem śmietankowym. Zamknij kanapkę.
Dodaj połowę zarezerwowanego tłuszczu boczku na patelnię i podgrzać na średnim ogniu.
Dodaj kanapkę i gotować, wirując od czasu do czasu, aż głęboko, nawet złoty kolor, o 5 protokół.
Wyjmij kanapkę za pomocą elastycznej metalowej szpatułki.
Dodać pozostały tłuszcz z boczku. Powrót kanapkę na patelni gotowane-side up. Doprawić solą. Gotować, wirując od czasu do czasu, aż druga strona jest głęboka, nawet złotobrązowa, a ser dokładnie się topi, około 5 minut.