Jalapeño-Masło Limonkowe

Jalapeño-Masło Limonkowe
Jalapeño-Lime Butter może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 3 i kosztuje 73 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pieprz, skórkę z limonki, kukurydzę na kolbie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Spróbuj Grillowana Kukurydza Z Jalapeño-Masłem Limonkowym, Grillowana Kukurydza Z Masłem Limonkowym Jalapeno, oraz Grillowana kukurydza na kolbie z Jalapeño-masłem limonkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Podawać z gorącą ugotowaną kukurydzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia0
Magazyn