Jak zrobić słodko-kwaśną wieprzowinę może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. 284 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, bulion z kurczaka, pomidor i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Podobne przepisy to warzywa słodko-kwaśne, jak zrobić warzywa słodko-kwaśne, Pieczony słodko-kwaśny kurczak, który możesz zrobić w domu, oszczędzaj kalorie, ale nie poświęcaj żadnego smaku, oraz Make-Ahead słodko-kwaśny bakłażan smażony z groszkiem i bazylią.
Instrukcje
1
Na średniej patelni z sosem gotować ryż w oleju na średnim ogniu przez około 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Ryż
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wlać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w cebuli, zielony pieprz, jalapeno, i pokrojony w kostkę pomidor. Doprawić kostką bulionu, solą i pieprzem, kminkiem, kolendrą i czosnkiem. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Gotować przez 20 minut.
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.