Jak zrobić Pho
Jak zrobić Pho jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 553 kalorie. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Mieszanka kiełków fasoli, kości zupy wołowej, makaron ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Wietnamska Sałatka Z Makaronem Wołowym: Pho Tron, Herbatniki maślane-czyń je świeżymi w każdej chwili. Są łatwe do wykonania i nie można ich pokonać w pieczeniu świeżego chleba, oraz Crockpot Chicken Mole – nie spędzać cały dzień harując nad piecem, aby kret, tutaj jest, aby to zrobić w garnku crock dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Umieść kości wołowe na blasze do pieczenia i piecz w rozgrzanym piekarniku, aż się zarumienią, około 1 godziny.
Umieścić cebulę na blasze do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku, aż poczernieje i miękka, o 45 protokół.
Umieść kości, cebulę, imbir, sól, anyż Gwiaździsty i sos rybny w dużym garnku i przykryj 4 litrami wody. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić na niskim poziomie przez 6 do 10 godzin. Odcedzić bulion do rondla i odstawić.
Umieść makaron ryżowy w dużej misce wypełnionej wodą o temperaturze pokojowej i pozostaw do namoczenia na 1 godzinę. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i po zamoczeniu makaronu umieścić je we wrzącej wodzie na 1 minutę. Przynieś zapas na wolnym ogniu.
Podziel makaron między 4 miseczki do serwowania; top z polędwicą, kolendrą i zieloną cebulą.
Na wierzch wlać gorący bulion. Wymieszać i odstawić, aż wołowina zostanie częściowo ugotowana i nie będzie już różowa, 1 do 2 minut.
Podawać z kiełkami fasoli, tajską bazylią, limonką, sosem hoisin i sosem czosnkowym chile na boku.