Jak zrobić Pho

Jak zrobić Pho
Jak zrobić Pho jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 553 kalorie. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Mieszanka kiełków fasoli, kości zupy wołowej, makaron ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Wietnamska Sałatka Z Makaronem Wołowym: Pho Tron, Herbatniki maślane-czyń je świeżymi w każdej chwili. Są łatwe do wykonania i nie można ich pokonać w pieczeniu świeżego chleba, oraz Crockpot Chicken Mole – nie spędzać cały dzień harując nad piecem, aby kret, tutaj jest, aby to zrobić w garnku crock dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Umieść kości wołowe na blasze do pieczenia i piecz w rozgrzanym piekarniku, aż się zarumienią, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość WołowaKość Wołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Umieścić cebulę na blasze do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku, aż poczernieje i miękka, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Umieść kości, cebulę, imbir, sól, anyż Gwiaździsty i sos rybny w dużym garnku i przykryj 4 litrami wody. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić na niskim poziomie przez 6 do 10 godzin. Odcedzić bulion do rondla i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Umieść makaron ryżowy w dużej misce wypełnionej wodą o temperaturze pokojowej i pozostaw do namoczenia na 1 godzinę. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i po zamoczeniu makaronu umieścić je we wrzącej wodzie na 1 minutę. Przynieś zapas na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Podziel makaron między 4 miseczki do serwowania; top z polędwicą, kolendrą i zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Stek PorterhouseStek Porterhouse
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Na wierzch wlać gorący bulion. Wymieszać i odstawić, aż wołowina zostanie częściowo ugotowana i nie będzie już różowa, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
8
Podawać z kiełkami fasoli, tajską bazylią, limonką, sosem hoisin i sosem czosnkowym chile na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Sos HoisinSos Hoisin
Klin WapiennyKlin Wapienny
2 Szklanki Pokrojonego W Cienkie Plasterki Kurczaka Z Rożna, Kupionego W Sklepie (około 2 Małych Piersi Z Kurczaka)2 Szklanki Pokrojonego W Cienkie Plasterki Kurczaka Z Rożna, Kupionego W Sklepie (około 2 Małych Piersi Z Kurczaka)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn