Jak zrobić peklowaną wołowinę

Jak zrobić peklowaną wołowinę
Jak zrobić peklowaną wołowinę może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz zieloną cebulę, peklowaną wołowinę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to PEKLOWANA WOŁOWINA, Peklowana Wołowina, oraz Peklowana Wołowina.

Instrukcje

1
Ziemniaki umieścić w dużym garnku i przykryć osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż prawie miękkie, ale nadal firma, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić i drobno posiekać.
3
Gotuj wołowinę na dużej żeliwnej lub nieprzywierającej patelni na średnim ogniu, aż tłuszcz zacznie się renderować. Wymieszać zieloną cebulę, sól i pieprz do wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać czosnek i masło; gotować i mieszać, aż masło się rozpuści i czosnek będzie pachnący, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
5
Wymieszaj ziemniaki, salsę i szczyptę soli do mieszanki wołowej. Pat mieszaniny w dół na patelni z łopatką i podzielić mieszankę na 4 sekcje. Gotować, bez mieszania, aż na dnie uformuje się skorupa, około 5 minut. Flip sekcje i gotować, aż ciasto tworzy się na dnie ponownie, o 5 minut więcej. Powtórz proces gotowania i przerzucania, przerzucanie co 5 minut, aż mieszanka pozostanie razem i ma złotą skórkę, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
WołowinaWołowina
Salsa Kupowana W Sklepie, Do PodaniaSalsa Kupowana W Sklepie, Do Podania
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn