Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać jak zrobić kurczaka nerkowca spróbować. Jedna porcja zawiera 621 kalorii, 12g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 2 i kosztuje 2,91 zł za porcję. Mieszanka brązowego cukru, ketchup, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Sałatka azjatycka z sosem nerkowca i ciasteczka masło nerkowca, Ciemna czekolada nerkowca budyń z kandyzowanymi nerkowca Crunch, oraz Crockpot Chicken Mole – nie spędzać cały dzień harując nad piecem, aby kret, tutaj jest, aby to zrobić w garnku crock.
Instrukcje
1
Doprawić kostkę kurczaka solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2
Wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę w misce, aż będzie gładka; ubić sok z cytryny, ocet ryżowy, ketchup, sos sojowy, brązowy cukier, i sos pieprzowy chile w mieszaninie skrobi kukurydzianej, mieszając, aż brązowy cukier się rozpuści i skrobia kukurydziana jest wolna od grudek.
Do gorącego oleju dodaj plastry czerwonego chili i imbiru. Gotować, często mieszając, aż olej będzie aromatyzowany, o 2 protokół. Wymieszać orzechy nerkowca i czosnek; gotować, aż orzechy nerkowca są lekko złoty kolor, o 2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Papryka Chili
Orzechy Nerkowca
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Lekko wrzucić przyprawione kostki kurczaka z mieszaniną nerkowca w patelni aż połączone, o 30 sekund. Włączyć ciepła w dół do średnio-niskie i wlać mieszaninę skrobi kukurydzianej na patelni. Mieszać stale, aż sos zgęstnieje, o 30 sekund. Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj odrobinę wody. Dusić jeszcze 2 minuty, aby ogrzać kurczaka przez. Dostosuj poziom soli, czarnego pieprzu, sosu sojowego i sosu pieprzowego chile do smaku. Wymieszać w kolendrze tylko do zwiędnięcia, o 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Dodatkowe Laski Cukierków
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek