Jajka Z Truflami
Fudgy truflowe jajka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Ten przepis służy 48. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś czekoladę o smaku cukierków, półsłodkie czekoladowe chipsy, krem z prawoślazu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Krem Miętowy Truflowy Tort Czekoladowy, Jajka Truflowe, oraz Jajka Truflowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce do mikrofali, mikrofalowe chipsy czekoladowe odkryte na Wysokiej 1 minutę, mieszać aż do stopienia. W razie potrzeby, kuchenka mikrofalowa 10 do 20 sekund dłużej lub do czekolady można mieszać gładko.
Lukier mikrofalowy odsłonięty na wysokie 20 sekund; wymieszać z roztopionymi kawałkami czekolady. Wymieszać wanilią. Okładka; przechowywać w lodówce 30 minut lub tylko do wystarczająco grube, aby utrzymać kształt.
Upuść mieszaninę czekolady za pomocą poziomych łyżek stołowych na woskowane papierowe arkusze ciastek. Spłaszczyć każdą łyżkę mieszanki czekolady. Łyżka około 1/4 łyżeczki marshmallow lub kremowe masło orzechowe w centrum. Fold mieszaniny czekolady nad nadzieniem; kształt w kształtach jaj. (Jeśli mieszanina jest zbyt lepka, przechowywać w lodówce, aż wystarczająco twarde do kształtu.) Zamrażać 30 minut.
W dużej misce, powłoka cukierki mikrofalowe odkryte na wysoki 1 minuta do 1 minuta 30 sekund, mieszając, aż gładka. Jajka zanurzyć, pojedynczo, w powłoce cukierków za pomocą widelca do ich przechowywania. Wróć do arkuszy cookie. Jaja przechowywać w lodówce około 10 minut lub aż powłoka jest ustawiona. Udekoruj według uznania.