Jajka Nany od Contadina®
Jaja Nany od Contadina® to bezglutenowy i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Za 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Jeśli masz pod ręką sos pomidorowy, jajka, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Gryzie pomidorowo-bazyliowe z Contadiną, Fagiano alla Contadina: Bażant, styl rolnika, oraz Kurczak jako żona rolnika: Pollo alla Contadina.
Instrukcje
Rozgrzej oliwę z oliwek na 9 lub 10-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodaj płatki czosnku i pieprzu; gotuj cały czas mieszając, aż czosnek będzie złotobrązowy, 1 do 2 minut.
Dodaj sos pomidorowy, bazylię i oregano. Doprowadzić do wrzenia. Rozbij jajka delikatnie na sos, równomiernie rozstawiając wokół patelni. Przykryj patelnię i gotuj na małym ogniu przez 10 minut lub do momentu ugotowania jajek według uznania.
W razie potrzeby posyp jajka i sos parmezanem i świeżym oregano.