Jajka Faszerowane Cezarem
Jajka faszerowane Cezarem mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 12 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka pasty anchois, liście sałaty rzymskiej, jajka na twardo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 85 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jajka Faszerowane Cezarem, Jajka faszerowane Cezarem, oraz Sałatka Cezar Deviled Eggs.
Instrukcje
Z jajek wyciąć tłuszcz i żółtka zgnieść do miski. Białka na twardo postawić w pozycji pionowej w kartonie z jajkami. Jeśli wolisz podawać jajka na talerzu, przyciąć mały kawałek jajka ze spiczastych końców, aby stały prosto.
Żółtka przełamać trochę widelcem. Czosnek zetrzeć bezpośrednio na misce, następnie dodać pastę anchois, Parmigiano, majonez, Worcestershire, sok z cytryny, pieprz i połowę drobno posiekanej sałaty. Mash aż gładkie i sprawdzić przyprawy.
Napełnić białka, overstuffing je trochę.
Udekoruj pozostałą drobno posiekaną sałatą.