Jaja Z Buraków Czerwonych
Czerwone jajka z buraków mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 26g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 1,75 zł za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, jajka na twardo, laskę cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 48 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jaja Z Buraków Czerwonych, Marynowane Jaja Z Buraków Czerwonych, oraz Zapiekanka Z Buraków Z Jajkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść obrane jajka na twardo w słoiku mason wielkości ćwiartki (lub innym pojemniku żaroodpornym o podobnej wielkości).
W średnim rondlu połącz marynowane buraki, ocet jabłkowy, wodę i brązowy cukier.
Podgrzewaj, aż dojdzie do wrzenia.
Do słoika z jajkami włożyć laski cynamonu i goździki. Ostrożnie wlać płyn do wytrawiania i plastry buraków do słoika z jajkami. Stuknij w słoik, aby rozluźnić pęcherzyki powietrza. Użyj długiej, chudej szpatułki, aby złagodzić pozostałe pęcherzyki powietrza.
Umieść pokrywkę na słoiku. Po schłodzeniu do temperatury pokojowej, przechowywać w lodówce.
Niech pikle odpocząć co najmniej 48 godzin przed jedzeniem.