Jagnięcina duszona w mleku z koprem włoskim

Jagnięcina duszona w mleku z koprem włoskim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj jagnięciny duszonej w mleku z koprem włoskim. Jedna porcja zawiera 727 kalorii, 41g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.57 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 68 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cebulkę kopru włoskiego, farro, ciężki krem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Polędwica wieprzowa duszona na mleku z koprem i kapustą, Duszone golonki jagnięce z koprem włoskim, oraz Baranek Duszony Z Ziemniakami I Koprem Włoskim.

Instrukcje

1
Brąz kawałki jagnięciny ze wszystkich stron: w dużym (5 do 6 quart) grubym dnem holenderskim piecu, podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średniej wysokości. Osuszyć kawałki jagnięciny. Dobrze doprawić solą i pieprzem. Pracując partiami, umieść kawałki jagnięciny na patelni(nie tłocz się). Nie mieszać. Skręcić tylko raz strona jest rumiane. Wszystkie strony brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zdjąć z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podsmażyć koper włoski, dodać czosnek, nasiona kopru włoskiego: zmniejszyć ogień na patelni do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
5
Dodać pokrojony w kostkę koper włoski i gotować kilka minut, aż zmięknie, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać czosnek i pokruszone nasiona kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
7
Mięso odstawić na patelnię, dodać mleko, śmietanę, rozmaryn, gotować do miękkości: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodać mięso z powrotem do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Dodać mleko i śmietanę. Przynieś na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej, dodać gałązkę rozmarynu, przykryć. Gotować przez 1 1/2 do 2 godzin, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
10
Gotować farro: podczas gotowania jagnięciny, przygotować farro (lub brązowy ryż). Farro zajmie około 45 minut na gotowanie, po czym można go ogrzać, więc czas odpowiednio.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
FarroFarro
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
11
Przepłukać farro przez sito, aż woda będzie czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
12
Dodaj go do dużego rondla o grubym dnie. Przykryć około dwóch centymetrów wody i dodać około łyżki soli. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego dusić, częściowo przykryć i niech gotować przez 45 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
13
Spuścić nadmiar wody i odstawić, aż będziesz gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
14
Usunąć jagnięcinę z garnka, zmniejszyć SOS: gdy jagnięcina będzie miękka, usunąć kawałki z garnka i odstawić. Odrzuć rozmaryn. Doprowadzić sos śmietanowy do wrzenia na dużym ogniu i zmniejszyć do około 2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
15
Przecieru SOS, wrzucić z jagnięciny: Praca w partiach, przecieru w blenderze (lub z blenderem zanurzeniowym), aż będzie gładka. (Przy przecieraniu gorących płynów w blenderze najlepiej pracować ze stosunkowo małymi ilościami, napełniając może jedną czwartą blendera. W przeciwnym razie ciśnienie może zdmuchnąć blender i zrobić gorący bałagan.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
16
Powrót sos i jagnięcinę do garnka i w razie potrzeby ciepła, aż ciepłe przez. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
17
Przed podaniem wymieszaj ze świeżą posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
18
Duszona jagnięcina podawaj na ciepłym farro.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia76
Magazyn