Jagnięcina Bolognese z " rodzinnego stołu

Jagnięcina Bolognese z
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur sos, więc dać jagnięcina Bolognese z ' tabela rodziny spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1236 kalorii, 43g białka, oraz 66 g tłuszczu. Na $4.98 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 100 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka fettuccine, śmietana, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Maialino Marinara z " rodzinnego stołu, Wiosenna Frittata z " rodzinnego stołu, oraz Otulone krótkie żeberka z " rodzinnego stołu.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
2
Dodać zmieloną jagnięcinę i brązowy powoli, skrobanie dno patelni i zmniejszenie ciepła w razie potrzeby, aby utrzymać jagnięcinę od brązowienia zbyt szybko, aż wilgoć odparuje i mięso jest dobrze rumiane, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona JagnięcinaMielona Jagnięcina
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
3
Dodać szczyptę soli i płatki czerwonej papryki i gotować przez 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
4
Odcedzić tłuszcz.
5
Podgrzać do wysokiej temperatury, dodać tymianek, liście laurowe i wino, dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć, aż na patelni pozostanie tylko niewielka ilość płynu, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
6
Dodaj marinara i skórkę sera, jeśli używasz, i gotować na wolnym ogniu przez 20 protokół, lub aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
7
Tymczasem doprowadzić 4 ćwiartki wody do wrzenia w dużym garnku i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Gdy sos zgęstnieje, Usuń i wyrzuć gałązki tymianku, liście laurowe i skórkę sera, jeśli go użyłeś. Wymieszać z masłem, śmietaną i startym serem, doprowadzić na wolnym ogniu i zdjąć z ognia. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Sos można przygotować do 3 dni wcześniej, przykryć i schłodzić; podgrzewać na średnim ogniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
9
Dodać fettuccine do wrzącej wody, wymieszać, aby oddzielić pasma, i gotować przez 2 do 3 minut, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
10
Drenaż.
11
Dodać makaron do sosu i wymieszać dobrze płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
12
Posypać serem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn