Jackson Pollock Kandyzowane Jabłka

Jackson Pollock Kandyzowane Jabłka
Jackson Pollock kandyzowane jabłka to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladę do pieczenia premium, słodko-gorzką czekoladę, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jabłka kandyzowane II, Jabłka Kandyzowane, oraz Cynamonowe Kandyzowane Jabłka.

Instrukcje

1
Jabłka umyć i osuszyć; usunąć łodygi. Włóż drewniany patyk do końca łodygi każdego jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2
Umieścić słodko-gorzką czekoladę w szklanej misce; kuchenka mikrofalowa na wysokości 1 minutę lub do stopienia, mieszając co 20 sekund, aż będzie gładka. Pracując z 1 jabłkiem na raz, trzymaj jabłko nad miską. Łyżeczką skropić jabłko z około 2 łyżeczkami słodko-gorzkiej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieścić jabłko, trzymać bok do góry, na blasze pokrytej papierem woskowym. Powtórz procedurę z pozostałymi jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
4
Umieścić białą czekoladę w szklanej misce; kuchenka mikrofalowa na 1 minutę lub do stopienia, mieszając co 15 sekund, aż będzie gładka. Pracując z 1 jabłkiem na raz, trzymaj jabłko nad miską. Za pomocą łyżki skropić jabłko z około 1 1/2 łyżeczki białej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Ułożyć jabłko, przykleić bokiem do góry, na blasze pokrytej papierem woskowym. Powtórz procedurę z pozostałymi jabłkami. Jabłka schłodzić, aż będą gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn