Ten przepis służy 8 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Ten przepis od Betty Crocker ma 6 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, skórkę pomarańczową, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chocolate Pumpkin Jack-O ' - Lantern Pancakes, Jack-o-latarnia ciasto dyniowe z nadzieniem Nutella, oraz Jack-O ' - Lantern dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieścić pie crust w nieoczyszczonej 9-calowy szklany talerz pie zgodnie z kierunkiem na polu na ciasto wypełnione jedną skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Pokrywaj krawędź skorupy paskami folii o szerokości od 2 do 3 cali, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu. W dużej misce wymieszać składniki wypełniające.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Folia Aluminiowa
4
Wlać do wyłożonej skórką płyty ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°; piec około 40 minut lub do momentu włożenia noża w pobliżu środka wychodzi czysty; usuń folię. Fajne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Nóż
Folia Aluminiowa
6
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać składniki polewy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Rozłóż na ciepłym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Piec 5 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Zdjąć folię ze skórki. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
10
W małej, zamykanej plastikowej torbie z zamrażarką, umieść składniki mżawki; uszczelnij torbę. Kuchenka mikrofalowa na Medium (50%) około 10 sekund lub do zmiękczenia. Delikatnie wycisnąć worek, aż mieszanina będzie gładka. W razie potrzeby Kontynuuj kuchenkę mikrofalową w odstępach 10 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
Mikrofalówka
11
Odciąć mały kącik torby. Wyciśnij worek na wierzchu ciasta, aby narysować twarz Jack-o' - lantern. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.