Jabłkowa tarta Streusel z miodową skórką

Jabłkowa tarta Streusel z miodową skórką
Jabłkowa tarta Streusel z miodową skórką wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Jeśli masz sok z cytryny, masło, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Jabłkowa tarta Streusel z miodową skórką, Jabłkowa Tarta Streusel, oraz Słoneczna tarta żurawinowa, jabłkowa i figowa Streusel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj mąkę, cukier, cynamon i sól w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
2
Dodać masło; za pomocą zakrętów on / off, przetwarzać, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
3
Miód, żółtka i 1 łyżkę wody z lodem ubić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj mieszaninę miodu do mieszanki mąki; za pomocą włączania / wyłączania, przetwarzaj, aż utworzą się grudki. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć w plastik; schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
5
Rozwałkować ciasto na mąki powierzchni do 12-calowy Okrągły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Przenieś do 10-calowej patelni z wyjmowanym dnem. Naciśnij ciasto na dole iw górę strony patelni. Fold zwis w; Naciśnij, aby utworzyć podwójną warstwę. Przykryć i schłodzić 30 minut lub do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
Wszystkie składniki wymieszać w średniej misce. Opuszkami palców wcierać masło, aż utworzą się grudki wielkości grochu. Przechowywać w lodówce podczas przygotowywania napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Ubić pierwsze 4 składniki w dużej misce, aby wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać starte jabłka; wymieszać do obtarcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Przenieś do skorupy, równomiernie rozprowadzając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Posypać streusel.
6
Piec, aż streusel będzie złoty i nadzienie jest bulgotanie, około 1 godziny. Super. (Może być wykonany 8 godzin wcześniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
7
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn