Jabłko Cynamon Brie Quesadillas
Jabłko Cynamon Brie Quesadillas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 362 kalorie, 14g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ser brie, słodko-cierpkie jabłko, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jabłko i Brie Quesadillas, Jabłko i Brie Quesadillas, oraz Jabłkowe Brie Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 3/4 łyżeczki masła na dużej patelni na średnim ogniu, przechylając patelnię, aby równomiernie rozprowadzić masło.
W roztopionym maśle umieść 1 tortillę. Tortillę przykryć plasterkami sera Brie i jabłkami, posypać brązowym cukrem i cynamonem.
Pozostałą tortillę ułożyć nad nadzieniem.
Gotować quesadilla aż dno tortilla jest rumiane, 3 do 5 protokół.
Rozłóż pozostałe 3/4 łyżeczki masła na górze tortilla; ostrożnie odwróć quesadilla i gotować, aż dno tortilla jest rumiane i ser topi się, 3 do 5 Więcej minut. Pokroić quesadillę na ćwiartki.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.