Jabłka Pieczone W Miodzie

Jabłka Pieczone W Miodzie
Jabłka pieczone w miodzie to deser, który serwuje 6. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 379 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Za $1.4 za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 154 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz lody vanillan, wodę, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 36%. Jabłka Pieczone W Miodzie, Staromodne jabłka pieczone w miodzie, oraz Staromodne jabłka pieczone w miodzie są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Jabłka wydrążyć i usunąć skórkę z górnej jednej trzeciej każdego z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3
Umieść je w naczyniu do pieczenia i wypełnij otwory rdzenia jak największą ilością żurawiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
W międzyczasie w małym rondelku wymieszaj wodę, brązowy cukier i miód. Doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając, aby w razie potrzeby rozpuścić cukier i miód. Gdy dojdzie do wrzenia, wylej mieszaninę na jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, fastrygując sokami co 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Podawać z lodami waniliowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na pieczone jabłko. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn