Jabłka Kandyzowane
Kandyzowane jabłka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 171 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka cukru, cukierki dekorator cynamon, smaczne jabłka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Jabłka kandyzowane II, Jabłka Kandyzowane, oraz Cynamonowe Kandyzowane Jabłka.
Instrukcje
Wyłożyć dużą blachę do pieczenia folią i pokryć sprayem do gotowania. Włóż 1 (6-calowy) biały kołek do końca łodygi każdego jabłka.
Połącz cukier, syrop kukurydziany, wodę i cukierki w małym ciężkim rondlu na średnim ogniu. Gotować, aż cukier się rozpuści, od czasu do czasu mieszając. Gotować, bez mieszania, aż cukierkowy termometr zarejestruje 300 (około 8 minut).
Praca z 1 jabłkiem na raz, trzymając jabłko za kołek, zanurzając w syropie, przechylając patelnię, aby przykryć jabłko. Szybko obróć jabłko, aby równomiernie pokryć syropem; niech nadmiar syropu kapie z powrotem na patelnię.
Umieść jabłko, kołek do góry, na przygotowanej blasze do utwardzenia (około 5 minut).