Jabłka Cukierkowe
Cukierkowe jabłka wymagają około 30 minut od początku do końca. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 648 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Mieszanka wody, cherry gelatin deser mix, orzechy i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Jabłka Cukierkowe, Jabłka Cukierkowe, oraz Jabłka Cukierki Toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu połączyć glazurę i syrop kukurydziany. Dusić 20 minut.
Rozcieńczoną żelatynę wymieszać w gorącej wodzie i wlać do rondla z glazurą. Wymieszać i nadal gotować, aż temperatura na termometrze cukierków wynosi od 180 do 200 stopni F.
Wsadź drewniane patyczki cukierków w dno jabłek, wystarczająco daleko, aby zabezpieczyć je w środku. Zanurz każde jabłko w syropie i obróć do całkowitego pokrycia. Natychmiast zwinąć dolną połowę jabłek w orzechy. Po ostygnięciu układamy na tacy wyłożonej pergaminem.