Jabłkowo-Jagodowy Krem Puff Sundaes
Jabłko-jagodowy krem Puff Sundaes wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Ten przepis służy 7 i kosztuje 90 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i zbierz sól, udekoruj: gałązki mięty, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Jabba the Puff - domowy krem Puff, Czerwone, białe i jagodowe lody, oraz Jagodowe Ciastka Lodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 3/4 szklanki wody i masła do wrzenia w dużym rondlu; zmniejszyć ogień do niskiej.
Dodać mąkę i sól; ubić drewnianą łyżką, aż mieszanina opuści boki patelni.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając do gładkości. Drop ciasto przez 2 zaokrąglone łyżki stołowe 3 cale od siebie na lekko nasmarowane blachy do pieczenia.
Piec w 450 przez 10 minut; zmniejszyć temperaturę do 325, i piec 15 więcej minut lub aż złoty.
Przebić kremowe ptysie widelcem, aby umożliwić ucieczkę pary i ostudzić.
Rozmrozić jabłka w kuchence mikrofalowej przy średniej (50% mocy) 6 do 7 minut. Wymieszać razem jabłka, jagody i sok z cytryny.
Podziel krem ptysie na pół; wypełnić lodami, top z mieszaniny jabłek, i zastąpić wierzch ciasta.
Dekorować, w razie potrzeby.