Irish Egg Drop Soup
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 zupy? Irish Egg Drop Soup może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 168 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, bulion z kurczaka, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Irish Drop Cookies, Guinness Irlandzka zupa cebulowa z irlandzkim cheddarem Croutonem, oraz Zupa Z Jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki, cebulę, margarynę i kostkę bulionu w garnku do zupy i napełnij wystarczającą ilością wody, aby przykryć ziemniaki o 1 do 2 cali. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 30 minut, aż ziemniaki się rozpadną. Możesz je trochę rozbić, jeśli wolisz teksturę.
Roztrzepać roztrzepane jajka do garnka, ciągle mieszając. Nadal gotować i mieszać przez około 2 minuty, aż jajka zostaną całkowicie ugotowane w długich nitkach.