Irish Cream-Bary Kawowe
Irish Cream-Coffee bary mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 25. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 149 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, śmietanę do bicia, laski cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Irish Cream Coffee, Crock-Pot Irish Cream Coffee, oraz Irish Cream babeczki z lukrem kawowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno i boki 8-calowej kwadratowej patelni sprayem do gotowania. W dużej misce, miejsce mix cookie i pekan.
Pokrój w maśle, za pomocą blendera lub widelca do ciasta, aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Widelcem wymieszać jajko. Naciśnij połowę mieszaniny ciastek na dnie patelni.
Piec 15 do 18 minut lub do złotego koloru. Zarezerwuj pozostałą mieszankę ciasteczek.
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać mleko, 2 łyżki likieru i granulki kawy, aż dobrze wymieszane.
Wlać równomiernie na ciepłą skórkę.
Posypać zarezerwowaną mieszaninę ciasteczek na wierzchu.
Piec 25 do 30 minut dłużej lub do złotego koloru. Schłodzić 30 minut w temperaturze pokojowej. Przechowywać w lodówce 1 godzinę do całkowitego ostygnięcia.
Odstawić na 10 minut przed cięciem na pręty(5 rzędów po 5 rzędów). Przechowywać batony przykryte w temperaturze pokojowej.
Tuż przed podaniem, w małej misce, ubij śmietanę ubijającą, brązowy cukier, 1 łyżkę likieru i wanilię mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Każdy Baton polać bitą śmietaną; posypać zmielonym cynamonem. Do każdej porcji bitej śmietany włóż laskę cynamonu.