Irish Colcannon and Thyme Leaf Soup
Irlandzka Colcannon i zupa z liści tymianku może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Ta zupa ma 120 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką wodę, sól, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Irish Colcannon, Irish Colcannon, oraz Irish Colcannon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 łyżkę masła rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj ziemniaki, cebulę, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Przykryć i gotować 6 protokół.
Dodać bulion i 2 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia. Gotować 10 minut lub do ziemniaków jest miękka.
Połączyć 3 łyżki wody i pozostałe 1 łyżka masła w dużym holenderskim piekarniku; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Dodać kapustę i tymianek. Przykryć i gotować 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć z ognia; wymieszać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu.
Połowę mieszanki ziemniaczanej umieścić w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę.
Wlać do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną ziemniaków.
Dodać mieszaninę ziemniaków do mieszanki kapusty; gotować na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania.