Inteligentne Spaghetti I Klopsiki
Przepis Smart Spaghetti & klopsiki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 30 minut. Ten przepis służy 30 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 7G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka spaghetti, classico rodzina ulubione sos do makaronu, ser parmezan, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Domowe Spaghetti-O ' S Z Smart & Final, Klopsiki z kurczaka do Spaghetti i klopsików, oraz Spaghetti z klopsikami.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Połącz pierwsze 5 składników, 3/4 szklanki mozzarelli i 2 łyżki. Parmezan. Uformuj na 18 klopsików, używając około 2 łyżek. dla każdego; umieść na obramowanej blasze do pieczenia rozpylonej sprayem do gotowania.
Piec 15 min. lub do czasu zakończenia (160F). W międzyczasie ugotuj spaghetti zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól i sos do makaronu w osobnym rondlu.
Spaghetti odcedzić; ułożyć na talerzu.
Połącz klopsiki i sos; łyżka na spaghetti. Top z pozostałych serów.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon