Inspirowana Sardynią ryba z izraelskim kuskusem to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Na $4.95 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz harissę, bulion warzywny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ryba Pieczona Z Izraelskim Kuskusem Pilaf & Corn, Kuskus w kolorze różowym (kuskus Izraelski z burakami i orzechami włoskimi), oraz Izraelski Kuskus Tabouli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodaj szalotki i seler, wraz ze szczyptą soli, i saute, mieszając, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
(duża Tuba)
3
Gdy aromaty są miękkie, dodaj kuskus i wymieszaj, aby pokryć olejem (większość kuskusu jest wstępnie opiekana, więc nie musisz się o to martwić).
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Dodać białe wino, odstawić na chwilę, a następnie dodać pomidory, bulion, szafran i połowę każdej z natki pietruszki i mięty (pozostałą połowę odstawić na koniec Dania).
Dodać oliwki i wymieszać do połączenia. Przykryć garnek, doprowadzić go do wrzenia,a następnie obniżyć ogień, aż jest ledwo wystarczająco wysoki, aby utrzymać gotować. Gotować, aż kuskus jest po prostu nieśmiały jest zrobione, ~10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Gdy kuskus jest jeszcze al dente, dodać do niego zamieszanie, i umieścić filety rybne na nim, doprawić solą, i zastąpić pokrywkę i nadal gotować przez kilka minut, aż płatki rybne i kuskus zakończył gotowania (dokładny czas będzie się różnić, w zależności od ryb - czasami wyłączyć ogień i niech nadal gotować w resztkowej pary, gdy jest po prostu nieśmiały zrobić). Posolić w razie potrzeby (między bulionem a oliwkami powinno być ok), posypać miętą i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.