Indywidualne ciasto z kurczaka z ciastem francuskim

Indywidualne ciasto z kurczaka z ciastem francuskim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Indywidualne ciasto z kurczaka z ciastem francuskim. Jedna porcja tego dania zawiera około 62g białka, 86g tłuszczu i w sumie 1418 kalorii. Ten przepis służy 4. Za $3.96 za porcję, ten przepis okładki 49% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 23 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, mąkę, łodygi selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 3 godziny i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest wybitne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Indywidualne Ciasta Francuskie Z Kurczaka, Indywidualne Ciasta Francuskie Z Wołowiną, oraz Indywidualne Ciasta Francuskie Z Wołowiną.

Instrukcje

1
Umieść ruszt piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej go do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Umieść 1 łyżkę oleju roślinnego na 10-calowej żeliwnej patelni i ustaw na dużym ogniu, aż się zacznie mienić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj kurczaka, dopraw 1 łyżeczką soli i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż kurczak nie będzie już różowy Na zewnątrz, ale nie wyschnie, 4 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Wyjmij kurczaka z patelni i odstaw do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Zmniejsz ogień do średniego i podgrzej pozostałą łyżkę oleju roślinnego na patelni, aż zacznie się mienić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj cebulę, pieczarki, marchewkę, seler, czosnek, Pozostałe 1 1/2 łyżeczki soli, czarny pieprz, suszony tymianek i suszony estragon i wymieszaj, aby połączyć. Gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon SuszonyEstragon Suszony
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Woreczek świeżego, Umytego Szpinaku1 Woreczek świeżego, Umytego Szpinaku
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Dodaj masło i rozpuść. Dodaj mąkę i gotuj przez 1 do 2 minut. Stopniowo dodawaj bulion z kurczaka i mleko. Doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając. Kontynuuj mieszanie, aż sos zgęstnieje, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
7
Zdejmij patelnię z ognia i dodaj groszek, tymianek, estragon i zarezerwowanego kurczaka. Przykryj i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
Połącz mąkę chlebową, mąkę pełnoziarnistą i sól w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2
Wstaw do zamrażarki na 1 godzinę.
3
Umieść mąkę i masło w Kopcu na czystej powierzchni roboczej. Użyj skrobaczki stołowej, aby pokroić masło w mąkę, aż masa będzie krucha, a kawałki masła będą wielkości migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
4
Dodaj lodowatą wodę po 2 łyżki stołowe na raz i wymieszaj z ciastem za pomocą skrobaczki stołowej, aż ledwo się połączy. Nie dodawaj zbyt dużo wody, to się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
5
Uformuj prostokąt i wbij wałkiem do ciasta, aż osiągnie rozmiar arkusza zeszytu, około 8 1/2 na 11 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
6
Użyj skrobaka do ławki, aby złożyć ciasto na trzy części, jak list. Funt wałkiem do ciasta, aż kawałek ciasta ponownie osiągnie rozmiar arkusza zeszytu i obróci się o 90 stopni. Powtórz Walenie, składanie i obracanie jeszcze 2 razy, w sumie 4 obroty ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
7
Wbij wałkiem do ciasta i złóż krótsze boki prostokąta w kierunku środka, od góry do dołu, a następnie złóż na pół, jak książkę. Zawiń w pergamin i wstaw do lodówki na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
1
Połącz ubite jajko i wodę w małym naczyniu i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
2
Aby zbudować ciasto: podziel ciepłe nadzienie na 4 (16 uncji) kokilki i umieść na pół arkuszu wyłożonym pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wyjmij ciasto francuskie z lodówki. Podziel na pół. Włóż połowę do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
4
Posyp lekko mąką i rozwałkuj na grubość 1/4 cala, a używając kokilek jako prowadnicy, Wytnij 2 kółka o 1/2 cala szersze niż obręcz, używając ostrego noża lub noża do pizzy. Powtórz z drugą połową ciasta. Nadmiar ciasta schłodzić do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Posmaruj każdą rundę ciasta płynem do mycia jajek i umieść jajko umytą stroną do dołu na wierzchu każdej wypełnionej kokilki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Posmaruj wierzch ciasta płynem do mycia jajek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
7
Piec przez 15 minut. Zmniejsz ogień do 400 stopni F i piecz, aż skórka będzie dmuchana i złocistobrązowa, a nadzienie będzie musujące, kolejne 15 do 20 minut. Ostudzić na stojaku przez 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Składniki

3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 procent mleka, temperatura pokojowa2 procent mleka, temperatura pokojowa1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mąka chlebowamąka chlebowa2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.masło niesolone, pokrojone w kostkę i mrożonemasło niesolone, pokrojone w kostkę i mrożone21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchewki, obrane i pokrojone w plastry o grubości 1/4 calamarchewki, obrane i pokrojone w plastry o grubości 1/4 cala21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejłodygi selera, pokrojone w plastry o grubości 1/4 calałodygi selera, pokrojone w plastry o grubości 1/4 cala6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.udka i/lub pierś z kurczaka, skóra i kość usunięte, pokrojone w kostkę 1/2 calaudka i/lub pierś z kurczaka, skóra i kość usunięte, pokrojone w kostkę 1/2 cala2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pieczarki cremini, pokrojone w plastry o grubości 1/4 calapieczarki cremini, pokrojone w plastry o grubości 1/4 cala1Batoniki toffi Heathestragon suszonyestragon suszony1Batoniki toffi Heath1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1łyżka czerwony ocet winnyjajko pobitejajko pobite851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mąka uniwersalnamąka uniwersalna2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony123 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calawoda lodowawoda lodowa1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodrobna sól koszernadrobna sól koszerna3Batoniki toffi Heathsól koszerna, podzielonasól koszerna, podzielona4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniskosodowy rosół z kurczakaniskosodowy rosół z kurczaka2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.groszek zielony mrożonygroszek zielony mrożony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeżo posiekany estragonświeżo posiekany estragon1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeżo posiekany tymianekświeżo posiekany tymianek571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.masło niesolonemasło niesolone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaolej roślinny podzielonyolej roślinny podzielony12 łyżeczki czosnku w proszkukońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1 łyżeczka drożdży szybko rosnących1 łyżeczka drożdży szybko rosnących1łyżka czerwony ocet winnycebula żółta, posiekanacebula żółta, posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn