Wolno gotowany indyk z sosem musztardowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,16 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 201 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, marchewkę, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 22 minuty. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 85%. Indyk wolno gotowany z sosem musztardowym, Żeberka Musztardowe Wolno Gotowane, oraz Syrop klonowy i musztarda powoli gotowana wieprzowina są bardzo podobne do tego przepisu.