Indyk na puree ziemniaczanym
Kremowany indyk na puree ziemniaczanym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 630 kalorii, 93g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.36 za porcję. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka masła, mąki, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Indyk na puree ziemniaczanym, Hasselback słodkie ziemniaki ze śmietaną Chipotle Indyk, oraz Zapiekanka z indyka z resztkami puree ziemniaczanego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, podsmażyć cebulę na maśle do miękkości.
Posypać mąką, solą i pieprzem. Wymieszać z mlekiem do wymieszania.
Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje i bąbelkami.
Dodać indyka i warzywa; przykryć i dusić do ogrzania.
Podawać z puree ziemniaczanym.