Indyk ' N farsz Piec

Indyk ' N farsz piec może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka indyka, smażona cebula, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zapiekanka z indykiem i farszem, Indyk mojej babci z farszem chlebowym i jak ugotować idealnego indyka, oraz Klasyczny farsz z indyka (służy do nadziewania indyka) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz farsz i 1/2 puszki cebuli. Mieszanka farszu łyżka do 9 cala płytkie naczynie do pieczenia. Naciśnij farsz na dnie i w górę strony naczynia, aby utworzyć skorupę.
Połączyć nierozcieńczoną zupę, mleko, indyk i groch; wlać do powłoki farszu.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut. Wierzch z pozostałą cebulą.
Piec, odkryte, 5 minut dłużej.