Indyk Confit z oliwą z oliwek

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Indyk Confit z oliwą z oliwek może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1199 kalorii, 190g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $4.7 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś wystarczająco dużo, aby całkowicie pokryć mięso, czosnek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, Oliwa Z Oliwek Gotowana Kaczka Confit, oraz Jajka zapiekane z tuńczykiem Confit, oliwkami, pomidorami i oliwą z oliwek.
Instrukcje
W dużej niereaktywnej misce do mieszania, wrzucić części indyka z solą, pieprzem i cebulą. Przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce przez noc, do dwudziestu czterech godzin.
Następnego dnia opłucz indyka pod zimną bieżącą wodą i umieść wszystkie części w średnim ceramicznym lub emaliowanym żeliwnym garnku. Spróbuj dopasować części w jednej warstwie.
Wlać olej i upewnij się, że wszystkie części są pokryte. Ustaw garnek na bardzo ciepło i gotować, aż olej dojdzie do duszenia, o 30 protokół. Jeszcze bardziej zmniejsz ciepło i kontynuuj gotowanie na bardzo małym ogniu na płycie kuchennej przez 2,5 do 3 godzin, aż indyk będzie miękki. Uważaj, aby olej doszedł do bardziej energicznego gotowania na wolnym ogniu. Części indyka powinny być blade i miękkie.
Gdy części są gotowane, wyłączyć ogień i niech części indyka i oleju ostygnie w garnku. Gdy wystarczająco ostygnie, przykryj garnek i przenieś go do lodówki. Upewnij się, że części są całkowicie pokryte olejem—jeśli nie, wlej więcej oliwy z oliwek, aż wszystko zostanie zanurzone. Mięso będzie trzymać w lodówce przez kilka tygodni.