Indyk Confit z oliwą z oliwek

Indyk Confit z oliwą z oliwek
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Indyk Confit z oliwą z oliwek może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1199 kalorii, 190g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $4.7 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś wystarczająco dużo, aby całkowicie pokryć mięso, czosnek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, Oliwa Z Oliwek Gotowana Kaczka Confit, oraz Jajka zapiekane z tuńczykiem Confit, oliwkami, pomidorami i oliwą z oliwek.

Instrukcje

1
W dużej niereaktywnej misce do mieszania, wrzucić części indyka z solą, pieprzem i cebulą. Przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce przez noc, do dwudziestu czterech godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2
Następnego dnia opłucz indyka pod zimną bieżącą wodą i umieść wszystkie części w średnim ceramicznym lub emaliowanym żeliwnym garnku. Spróbuj dopasować części w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Wlać olej i upewnij się, że wszystkie części są pokryte. Ustaw garnek na bardzo ciepło i gotować, aż olej dojdzie do duszenia, o 30 protokół. Jeszcze bardziej zmniejsz ciepło i kontynuuj gotowanie na bardzo małym ogniu na płycie kuchennej przez 2,5 do 3 godzin, aż indyk będzie miękki. Uważaj, aby olej doszedł do bardziej energicznego gotowania na wolnym ogniu. Części indyka powinny być blade i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Gdy części są gotowane, wyłączyć ogień i niech części indyka i oleju ostygnie w garnku. Gdy wystarczająco ostygnie, przykryj garnek i przenieś go do lodówki. Upewnij się, że części są całkowicie pokryte olejem—jeśli nie, wlej więcej oliwy z oliwek, aż wszystko zostanie zanurzone. Mięso będzie trzymać w lodówce przez kilka tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn