Indyk - Cheddar Kabobs Z Sosem Miodowo-Musztardowym

Indyk - Cheddar Kabobs Z Sosem Miodowo-Musztardowym
Need a gluten free I primal hor d ' oeuvre? Indyk - Cheddar Kabobs z sosem miodowo-musztardowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 27 i kosztuje 76 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz kostki sera cheddar, indyka wędzonego w delikatesach, sos do zanurzania musztardy miodowej i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 21%. Spróbuj Kaboby Warzywne Tofu Z Sosem Musztardowym, Sos Miodowo-Musztardowy Do Zanurzania, oraz Sos Miodowo-Musztardowy Do Zanurzania dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nawlecz po 1 z 4 pierwszych składników równomiernie na drewniane szaszłyki. Przykryć i schłodzić 30 minut lub do 1 dnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
2
Podawać kabobs z sosem miodowo-musztardowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Musztarda MIODOWAMusztarda MIODOWA
3
Sos do zanurzania musztardy miodowej: wymieszać 3/4 szklanki lekkiego majonezu, 1/4 szklanki gruboziarnistej musztardy Dijon i 2 łyżki. kochanie. Przykryć i schłodzić 20 minut lub do 3 dni. Sprawia, że około 1 1/2 szklanki. Przygotowanie: 5 min., Chłód: 20 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki MajonezLekki Majonez
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Musztarda MIODOWAMusztarda MIODOWA
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje27
Ocena Zdrowia2
Magazyn