Indian Spiced Mini pączek Muffins jest Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten poranny posiłek ma 140 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Jest to niedrogi przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz garam masala, złota mąka, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Pieczone Mini Babeczki Z Pączkami, Mini Czekoladowe Muffiny Z Pączkami, oraz Pączki z dyni Mini-muffiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 350 F. Smarować 24 mini kubki muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
W dużej misce, beat 1/3 szklanki masła, 1/2 szklanki cukru i jajko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. W średniej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól, gałkę muszkatołową i imbir.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 litr) z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.