Przepis imbir-crusted łosoś z melona Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 35 minut. Ten przepis służy 35. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 36 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać kantalupę, curry, imbir, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany łosoś z salsą awokado-Melon-ogórek, Imbir-Scallion Crusted Salmon, oraz Łosoś zapiekany sezamem z imbirowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, połączyć kantalupa, miód, kolendra, mięta, jalapeo, sok z limonki, i 1/4 łyżeczka soli, mieszając, aż dobrze wymieszane; zestaw aside.In mała miseczka, wymieszać imbir, curry w proszku, 1/8 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Kantalupa
1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.