Imbirowo-Czekoladowe Kanapki Z Lodami
Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 757 kalorii, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka lodów waniliowych, krystalizowanego imbiru, czekoladowych krakersów graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Imbirowe Czekoladowe Bułeczki, Śmierć Lodami Czekoladowymi, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 2 szklanki zmiękczonych lekkich lodów waniliowych (aby zmiękczyć lody, przenieś je do lodówki na około 30 minut), 1 uncję słodko-gorzkiej czekolady, grubo posiekanej i 1 uncję posiekanego (na kawałki 1/4 cala) krystalizowanego imbiru w misce. Wymieszać razem gumową łopatką lub drewnianą łyżką. Ułóż 6 ciasteczek czekoladowych (takich jak Nabisco słynne wafle czekoladowe) lub czekoladowe krakersy graham (będziesz potrzebował 12) na blasze do pieczenia, a każdy wierzch z około 1/4 szklanki mieszanki lodów. Top lody z innym wafelkiem, lekko naciskając, aby utworzyć kanapkę. Przykryj kanapki lodami folią i włóż do zamrażarki. Zamrażać kanapki co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione lody. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.