Imbirowe Biscotti
Biszkopt imbirowy wymaga ok. 23 minuty od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 39 kalorii. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 72. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako deser. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, zmielony imbir, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Spróbuj Biszkopty Imbirowo-Pomarańczowe, Biszkopty Cytrynowo-Imbirowe, oraz Biscotti Z Podwójnym Imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić kawałki ciasta w robocie kuchennym; proces aż grubo pokruszone.
Umieścić okruchy w dużej misce; odstawić.
Umieść płatki, migdały i krystalizowany imbir w maszynce do jedzenia; pulsuj 1 minutę lub do drobno posiekanego (mieszanina będzie przypominać piasek). Wymieszać z okruchami ciasta.
Wymieszaj masło, zmielony imbir i ekstrakt z cytryny w mieszance okruchów, aż do zwilżenia. Kształt zaokrąglone łyżki stołowe ciasta w kształcie półksiężyca; umieścić na wysmarowanych blach do pieczenia.
Piec w 350 przez 15 do 17 protokół lub do lekko rumiane. Ostudzić na blachach do pieczenia.
Mikrofalowe kromki białej czekolady i mleka w średniej wysokiej (70% mocy) 1 minutę lub aż kromki stopią się; mieszać do gładkiej. Wymieszać ze skórką cytrynową. Zanurz 1 koniec każdego biszkopta w mieszaninie czekoladowej; umieść na stojakach z drutu, aż czekolada będzie jędrna.
*Do celów testowych użyliśmy płatków Quaker Oat Cinnamon Life.