Imbir Wieprzowina Stir-Fry
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Imbir wieprzowina Stir-Fry może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać olej canolan, cebula, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Low-Fodmap Veggie Stir Fry with wasabi-Ginger Sauce, Stek Sezamowy Stir Fry, oraz Wołowina i kapusta Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć skrobię kukurydzianą, sok pomarańczowy, sos sojowy, czosnek i imbir, aż będzie gładka; odstawić.
Na dużej patelni lub wok, stir-smażyć wieprzowinę na oleju przez 5 minut lub aż lekko rumiane; odcedzić. dodać cebulę, groszek i paprykę czerwoną; gotować i mieszać przez 3-5 minut lub do chrupkiego-miękkie.
Wymieszać mieszaninę soku pomarańczowego i dodać patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.