Imbir i wanilia Creme Brûlée

Imbir i wanilia Creme Brûlée
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj imbiru i wanilii Creme Brûlée. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 424 kalorie, 5G białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka jaj, imbir, owoce tropikalne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Vanilla Bean Creme Brûlée, Vanilla Bean Creme Brûlée, oraz Vanilla Bean Creme Brulee dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść trzy 4-calowe naczynia z karbowanymi płatkami * w każdej z dwóch patelni do pieczenia o wymiarach 13 x 9 x 2 cale lub umieść sześć 3/4 szklanki ramekinów na 1 patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Śmietanę, cukier i imbir wymieszać w ciężkim średnim rondlu. Używając małego ostrego noża, zeskrobuj nasiona z fasoli wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Dodaj nasiona i fasolę do rondla. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i mieszanina się gotuje. Przykryj patelnię, zmniejsz ciepło do bardzo niskiego poziomu i gotuj delikatnie 10 minut, aby zaparzyć smaki. Odcedzić do dużej miarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Żółtka ubić w średniej misce, aż do dobrze wymieszanego. Stopniowo ubijać w gorącej mieszance śmietany, aby się wymieszać. Odstawić krem do miarki; podzielić między potrawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wlać tyle gorącej wody do patelni, aby dojść do połowy boków naczyń. Ostrożnie przenieść patelnie do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Piec krem, aż prawie ustawić w Centrum, gdy patelnie są delikatnie wstrząśnięte, o 30 minut dla fluted flan potraw i 35 minut dla ramekins. Za pomocą metalowej szpatułki przenieść kremy w naczyniach na powierzchnię roboczą; ostudzić 30 minut. Chill co najmniej 3 godziny i do 2 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1
Posypać 2 łyżeczki cukru równomiernie na każdym kremie. Pracując z 1 kremem na raz, przytrzymaj palnik**, aby płomień znajdował się 2 cale nad powierzchnią. Bezpośredni płomień tak, że cukier topi się i brązowieje, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
2
Przechowywać w lodówce, aż kremy są jędrne ponownie, ale polewa jest nadal kruche, co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 4 godziny tak, że polewa nie zmięknie.
3
Udekoruj crème brûlées owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
4
* Cztery cale średnicy karbowane szkło flan naczynia są dostępne w sklepach naczynia i wiele sklepów ze sprzętem. Mają około 2/3 cala głębokości i trzymają około 1/2 szklanki płynu.
5
** Dostępne w niektórych sklepach z naczyniami kuchennymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn