Imbir Edamame Ryż
Imbir Edamame Rice jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 10g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka ryżu basmati, edamame, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Imbir Edamame Ryż, Edamame-Dip Imbirowy, oraz Kurczak, edamame i imbir pilaf.
Instrukcje
Napełnij duży garnek wodą i umieść na średnim ogniu.
Dodać całe białe kawałki scallion, imbir, czosnek i zdrową szczyptę soli. Doprowadzić do wrzenia i gotować około 5 minut, aby zaparzać wodę smakami.
Ostrożnie dodać ryż do wrzącej wody, mieszać, i gotować ryż aż gotowane przez, ale firma, o 15 protokół. W ciągu ostatnich kilku minut gotowania dodaj edamame do gotującej się wody.
Tymczasem pokroić zielenie scallion i rezerwy.
Odcedzić ryż w durszlaku; usunąć szalotki, imbir i czosnek, i wyrzucić.
Przełożyć do miski i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Dodać 3/4 zieleni scallion i wymieszać widelcem puch ryżu i połączyć składniki.
Udekoruj ryż pozostałymi szalotkami i podawaj natychmiast.