Iced Citrus Crackle Cookie

Iced Citrus Crackle Cookie
Iced Citrus Crackle Cookie może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 158 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz sodę oczyszczoną, mąkę, 1 łyżkę drobno startej skórki cytrusowej (ten sam smak ciastka) i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Ciasteczko Z Ciemną Czekoladą Miętową Crackle, Cytrusowa Herbata Mrożona, oraz Cytrusowa Herbata Mrożona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Równomiernie umieścić stojaki piekarnika w piekarniku i rozgrzać do 375 stopni F. na ustawieniu konwekcji, jeśli jest dostępny. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem lub maty silikonowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Ubij masło w średniej misce z mikserem elektrycznym na średnim ogniu, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać cukier i skórkę z cytrusów i nadal ubijać, aż będzie lekki i puszysty, o 2 protokół. (Kremowanie jest ważne, aby uzyskać świetną konsystencję, więc nie skąpić tutaj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Dodać żółtka, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Beat w ekstraktach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
5
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól ubić razem w misce. Wymieszaj suche składniki z mokrą mieszanką, mieszając z małą prędkością, aby uzyskać miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Miarka ciasta na zaokrąglone czubate łyżki stołowe za pomocą miarki do ciastek lub miarki. Umieść ciasteczka w odległości około 2 cali od siebie na przygotowanych patelniach. Zamrozić na co najmniej 30 minut. (Ciasteczka mogą być zamrożone na okres do 1 miesiąca.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Grubego Czarnego Pieprzu,1 łyżeczka Grubego Czarnego Pieprzu,
7
Piec ciasteczka, prosto z zamrażarki, aż krawędzie są twarde i dna są lekko rumiane, 15 do 17 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Przenieść do stojaka do ostygnięcia.
1
W średniej misce wymieszać cukier cukierniczy, cukier barwiony i odpowiednią skórkę smakową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Dekorowanie CukruDekorowanie Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać sok z cytrusów i wymieszać za pomocą miksera elektrycznego, aby uzyskać mocny, ale wylewający się lukier. (W razie potrzeby dodaj do 1 łyżeczki więcej soku, ale pamiętaj, że jeśli lukier jest zbyt luźny, nie ustawi się.) Zanurz zaokrągloną stronę schłodzonych ciastek w lukrze; następnie pozwól, aby nadmiar lukru spadł z powrotem do miski. Suche ciasteczka oblodzenia bok do góry na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Serw.
4
Przechowywać w szczelnym pojemniku do 4 dni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn