Humboldt Bay Oyster-Cornbread Dressing

Humboldt Bay Oyster-Cornbread Dressing
Humboldt Bay Oyster-Cornbread Dressing może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, czosnek, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Dressing z chleba kukurydzianego i ostryg (farsz), Farsz Z Chleba Kukurydzianego Ostryg, oraz Nadzienie z chleba kukurydzianego i ostryg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Namoczyć sól dorsza w zimnej wodzie, aby przykryć przez co najmniej 12 godzin, zmieniając wodę co najmniej 3 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dorsz SolnyDorsz Solny
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Odcedzić ryby; usunąć wszelkie kości i skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Pokroić na małe kawałki.
4
Odcedzić ostrygi, rezerwując płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
5
Ostrygi przeciąć na pół. Odstawić ostrygi i płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
6
Podsmażyć cebulę i seler w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać sól dorsz i czosnek; gotować na małym ogniu 2 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dorsz SolnyDorsz Solny
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
8
Dodać ostrygi, tymianek i kolejne 3 składniki; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
9
Dodać chleb kukurydziany; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
10
Dodaj wodę do płynu oyster, aby uzyskać równą 1 szklankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
11
W razie potrzeby dodaj wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
12
Wlać mieszaninę chleba kukurydzianego; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
13
Mieszanka łyżka do lekko nasmarowane 11-x 7-calowe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
14
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 15 minut. Odkryć i piec 20 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn