Humboldt Bay Oyster-Cornbread Dressing
Humboldt Bay Oyster-Cornbread Dressing może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, czosnek, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Dressing z chleba kukurydzianego i ostryg (farsz), Farsz Z Chleba Kukurydzianego Ostryg, oraz Nadzienie z chleba kukurydzianego i ostryg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Namoczyć sól dorsza w zimnej wodzie, aby przykryć przez co najmniej 12 godzin, zmieniając wodę co najmniej 3 razy.
Odcedzić ryby; usunąć wszelkie kości i skórę.
Odcedzić ostrygi, rezerwując płyn.
Ostrygi przeciąć na pół. Odstawić ostrygi i płyn.
Podsmażyć cebulę i seler w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 5 minut.
Dodać sól dorsz i czosnek; gotować na małym ogniu 2 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Dodać ostrygi, tymianek i kolejne 3 składniki; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.
Dodać chleb kukurydziany; wrzucić delikatnie.
Dodaj wodę do płynu oyster, aby uzyskać równą 1 szklankę.
W razie potrzeby dodaj wino.
Wlać mieszaninę chleba kukurydzianego; wrzucić delikatnie.
Mieszanka łyżka do lekko nasmarowane 11-x 7-calowe naczynie do pieczenia.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 15 minut. Odkryć i piec 20 minut lub do lekko rumiane.