Huevos Rancheros Tarts
Huevos Rancheros Tarts może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 435 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka fasoli, cebula, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Huevos Rancheros (Jaja Rancheros), Huevos Rancheros, oraz Huevos Rancheros dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Linia cookie arkusz z pergaminem gotowania. Oddzielić ciasto na 4 prostokąty na blasze. Mocno naciśnij perforacje, aby uszczelnić. Dla każdego prostokąta obróć krawędzie w kierunku środka i uformuj okrągłą średnicę o średnicy 3,5 cala z obręczą o średnicy 1,5 cala. Naciśnij mocno obręcz, aby uszczelnić.
W małej misce, wymieszać liście oregano, 1/4 łyżeczki chipotle chili w proszku i sól.
Posypać rund ciasta. Rozbij 1 jajko na środku każdej rundy ciasta. (Jajko może lekko przebiegać.)
Piec 16 do 18 minut lub aż białka i żółtka są jędrne, nie cieknące.
Tymczasem w blenderze umieść pomidory, cebulę, czosnek, 2 łyżki kolendry i pozostałe 1/4 łyżeczki chipotle chili w proszku. Przykryć; zmiksować na gładką masę. W rondlu 2-quart, mieszaninę pomidorów ciepła na średnim ogniu 4 do 5 minut lub aż gorące.
Usuń i rezerwy 3/4 szklanki mieszaniny z rondla; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Dodać fasolę do pozostałej mieszaniny w rondlu. Gotować na średnim ogniu 5 minut, często mieszając, puree fasoli lekko z tyłu drewnianej łyżki, aż lekko zgęstnieje.
Do każdej porcji umieść około 1/3 szklanki mieszanki fasoli na talerzu z tartą jajeczną.
Podawać z sosem reserved, serem, plastrami awokado i pozostałymi 2 łyżkami kolendry.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest DeLoach Russian River Pinot Noir. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![DeLoach Russian River Pinot Noir]()
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem