Need a gluten free hor d ' oeuvre? Hot Mexican Bean Dip może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz karton śmietany, meksykańskiej mieszanki sera, refried fasoli, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Meksykańska Sałatka Z Fasoli, oraz Meksykańska sałatka z fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W misce wymieszaj serek śmietankowy, śmietanę, fasolkę refried i przyprawę taco. Złożyć paprykę Jalapeno do Dipu; rozprowadzić do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
Fasola Refried
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut. Top z rozdrobnionym serem i kontynuować gotowanie, aż ser się stopi, o 5 Więcej minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.