Hot Mexican Bean Dip

Hot Mexican Bean Dip
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Hot Mexican Bean Dip może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz karton śmietany, meksykańskiej mieszanki sera, refried fasoli, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Meksykańska Sałatka Z Fasoli, oraz Meksykańska sałatka z fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W misce wymieszaj serek śmietankowy, śmietanę, fasolkę refried i przyprawę taco. Złożyć paprykę Jalapeno do Dipu; rozprowadzić do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
Fasola RefriedFasola Refried
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut. Top z rozdrobnionym serem i kontynuować gotowanie, aż ser się stopi, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn