Hot Crab Dip
Gorący Dip krabowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 193 kalorie, 9g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, tabasco, krem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Sałatka Z Gorącym Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W mikserze wyposażonym w przystawkę do łopatek umieścić serek śmietankowy i majonez. Beat to combine.
Dodaj pozostałe składniki z wyjątkiem migdałów i ubić delikatnie, aż tylko połączone. Łyżka do żaroodpornego naczynia do pieczenia.
Posypać migdałami, następnie piec w temperaturze 375 stopni przez 20 do 25 minut lub do złotego i bąbelkowego na wierzchu.
Podawać z wiórkami kukurydzianymi lub crackers.In blender lub robot kuchenny, połączyć awokado, sok z cytryny, cebula, i Worcestershire. Puls aż do połączenia. (Zostaw trochę tekstury awokado.)
Dodaj serek, śmietanę i sól. Puls kilka razy. Wymieszać z mięsem kraba. Chill dip until needed. Należy pamiętać, że awokado odbarwi się w ciągu kilku godzin, więc zrobić nie więcej niż kilka godzin przed podaniem!
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.