Hot Brown Sandwich
Gorąca brązowa kanapka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.59 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka pieczonej w piecu delikatesowej piersi indyka, pomidora, margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać sherry można śledzić to danie główne z Babeczki Z Ciemnej Czekolady Fudge Merlot jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj The Brown Hotel ' s Hot Brown Sandwich Zapiekanka, Kentucky Hot Brown Sandwich, oraz Chleb Kanapkowy Z Masłem Brązowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę umieścić w średniej misce. Stopniowo dodawać mleko i bulion, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Margarynę roztopić w średnim rondlu na średnim ogniu; wymieszać z rosołem z kurczaka. Gotować 8 minut lub aż gęsty i bąbelkowy, stale mieszając trzepaczką.
Dodać 1/4 szklanki sera; gotować 1 minutę. (Ser nie rozpuści się całkowicie.)
Zdjąć z ognia; wymieszać z sherry.
Każdą tostową kromkę chleba pokroić na pół po przekątnej. Ułóż 4 Trójkąty tostowe na blasze do pieczenia, nakładające się Trójkąty. Top każdy z 3 uncji indyka, około 3/4 szklanki sosu serowego, 2 plastry pomidora, 2 łyżeczki boczku bits, i 1 łyżka pozostałego sera. Powtórz procedurę z pozostałymi składnikami, aby zrobić 4 kanapki.
Piec w temperaturze 450 w górnej trzeciej części piekarnika przez 8 minut lub do całkowitego ogrzania.