Honor: Ciasto kokosowe z nadzieniem z kremu kokosowego i kremem z serka śmietankowego
Ten przepis służy 24 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 642 kalorie. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, skrobię kukurydzianą, mąkę tortową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto kokosowe Throwdown z nadzieniem kokosowym i kremem z masła kokosowego, Tosty Ciasto kokosowe z nadzieniem kokosowym i kremem maślanym, oraz Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż patelnię muffin z 24 regularnymi wkładkami do babeczek.
W misce elektrycznego miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek połączyć cukier, mąkę uniwersalną, mąkę tortową, proszek do pieczenia i sól. Na małej prędkości, dodać masło w małych kawałkach. Następnie dodajemy jajka po kolei, a następnie białka. W małej misce, połączyć mleko i ekstrakt kokosowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Tortowa
Ekstrakt Kokosowy
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Dodać mieszaninę do miski i wymieszać do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
6
Napełnij wkładki cupcake około połowy pełne z ciasta i piec, aż babeczki są ustawione i wykałaczka jest usuwana czysto, 20 do 25 protokół. Ostudzić babeczki.
Po ostygnięciu wyrzeźbić płytką dziurę w każdej babeczce i wypełnić nadzieniem z kremu kokosowego. Następnie zamrozić babeczki kremem z serem śmietankowym i udekorować prażonym kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Sznurek Do Butów Lukrecja
Posypka W Kształcie Serca
8
W garnku o dużym dnie podgrzać śmietanę, cukier i masło, aż cukier stopi się i mieszaninę połączy. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, 1 łyżkę wody i ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej