Homar z masłem Curry

Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Homar z masłem Curry może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 864 kalorii, 33g białka, oraz 77 g tłuszczu. Na 4,67 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka Madrasu curry, oliwy z oliwek, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Spróbuj Masło kokosowe gotowany homar z sosem ananasowo-zielonym Curry, Grillowany kurczak z Curry i kminkiem, oraz Grillowana Noga Jagnięcina Z Czosnkiem I Przyprawami Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrojoną stronę homara posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grill, pokroić stronę w dół, aż złoty kolor będzie brązowy, i po prostu gotowane przez. Odwróć na 45 sekund, aby po prostu się rozgrzać.
Wyjąć z grilla i posmarować masłem curry.
Rozgrzać olej w małym rondlu na ruszcie grilla lub na bocznych palnikach.
Dodać cebulę i czosnek, curry i wino i gotować, aż zmniejszona, o 30 protokół. Szczep.
Masło umieścić w misce, dodać mieszaninę curry i wymieszać, aż dobrze połączone, doprawić solą.