Homar Shangri-Lee z chrupiącym szpinakiem

Homar Shangri-Lee z chrupiącym szpinakiem
Homar Shangri-Lee z chrupiącym szpinakiem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 705 kalorii, 16G białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Na 8,55 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mus jabłkowy, masło, ryż o smaku cytrynowym i ziołowym oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Spróbuj Pudding ryżowy Shangri-la, Wściekły homar z ryżem cytrynowym i chrupiącą bazylią, oraz Pieczony Homar Z Czosnkiem I Ziołami Z Chrupiącymi Chipsami Ziemniaczanymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Bulion i sos curry wymieszać w ciężkim średnim rondlu. Wymieszać na średnim ogniu, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry MixCurry Mix
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Ubij w mleku kokosowym i musie jabłkowym. Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
1
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku lub woku na średnim ogniu, aż olej zarejestruje 350 stopni F na termometrze do głębokiego smażenia. Pracując partiami, ostrożnie dodaj szpinak do oleju i gotuj, aż szpinak będzie chrupiący i przezroczysty, około 30 sekund. Bądź ostrożny, ponieważ olej może pluć i rozpryskiwać się trochę ze względu na zawartość wody w szpinaku. Za pomocą skimmera lub łyżki szczelinowej przenieś chrupiący szpinak na papierowe ręczniki, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
SkimmerSkimmer
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Szpinak posypać solą. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1
Przygotuj ryż zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Odstawić i ogrzać. W międzyczasie posypać ogony homara przyprawą z owoców morza. Roztopić masło i olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
Ogony HomaraOgony Homara
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Groszek Goya®Groszek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj ogony homara. Przykryć i gotować, aż homary są po prostu gotowane przez, obracając od czasu do czasu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1
Łyżka 1 szklanka ryżu na środku każdego z 4 talerzy obiadowych. Pokrój ogony homara w poprzek w medaliony o grubości 1/2 cala. Medaliony z homara na szczycie ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Groszek Goya®Groszek Goya®
2
Ułożyć chrupiący szpinak obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3
Skropić sosem curry i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos CurrySos Curry

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar działa bardzo dobrze z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Jedno wino, którego możesz spróbować to Domaine du Colombier Chablis. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Domaine du Colombier Chablis
Domaine du Colombier Chablis
Wino owocowe i mineralne.Dobrze komponuje się z przystawkami, gotowanymi owocami morza, mięsem i ślimakami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn